De DryCASE DC-13 is een transparante waterdichte hoes die het mogelijk maakt je iphone , smartphone , mp3 of camera in een vochtige omgeving volledig te gebruiken. Met de handige meegeleverde handpomp haal je alle lucht uit de DryCASE waardoor er een vacuüm ontstaat. Water en vuil krijgen hierdoor geen kans om bij je apperatuur te komen! Zelfs als je de DryCASE onderdompelt in water zal de inhoud van de DryCASE droog blijven! Doordat de hoes door het gecreëerde vacuüm strak om bijvoorbeeld de iPone en smartphone zit is het touchscreen volledig bruikbaar! De DryCase phone is getest en waterdicht tot 30 meter diep! Hierbij merken we wel op dat we je niet aanraden je apparatuur naar deze diepte te brengen, deze kunnen de druk op 30 meter waarschijnlijk minder goed hebben dan de DryCASE, enkele meters zal echter voor de meeste apparatuur geen probleem zijn.

Elke DryCASE Phone wordt geleverd met een band van neopreen. Hierdoor kan je de DryCASE om je arm dragen. Doordat de DryCASE Phone glashelder is, kan je perfect foto's maken met bijvoorbeeld je camera , iPhone of smartphone !

Uiteraard wil je je phone niet alleen gebruiken voor het browsen op internet, e-mailen of spelletjes spelen terwijl je aan het zwembad of strand ligt maar wil je ook muziek kunnen luisteren of een film met geluid kunnen bekijken! Dat is met de DryCASE phone geen enkel probleem! Geintegreerd in de DryCASE phone zit namelijk een 3.5mm jackaansluiting. Hier kan je je hoofdtelefoon op aansluiten en dus muziek of geluid luisteren! Mocht je een bluetooth headset hebben dan kan je die uiteraard ook gebruiken! Het bluetooth signaal wordt op geen enkele wijze tegen gehouden door de DryCASE. Mocht je in het water graag muziek willen luisteren, bekijk dan eens de DryCASE DryBUDS. Deze zijn waterdicht tot drie meter diepte!
Met gebruik van een in en uitschuivende zoomlens bij een camera is voorzichtigheid geboden daar het kunststof niet oneindig meerekt!in de verpakking:

1 x DryCASE DC-13 Waterdichte hoes voor iPone , smartphone , mp3 of camera
1 x Handpomp om de vaccuüm te creëeren
1 x Neopreen band om de DryCASE om de arm te dragen
1 x lanyard om de DryCASE om de nek te dragen
1 x handleiding


Elke DryCASE wordt uitgebreid getest voor hij verpakt wordt. Dit gebeurt op twee manieren. Eerst wordt er een speciaal papier in de DryCASE gedaan. Als dit papier in contact met water komt, zal het verkleuren. De afgesloten DryCASE wordt nu gedurende een nacht in een bak met water gelegd. De volgende dag zal gecontroleerd worden of het papier verkleurd is. Is dit inderdaad het geval dan zal de DryCASE weggegooid worden. Komt de DryCASE wel door de test dan zal de volgende test uitgevoerd worden. Bij deze volgende test wordt er een handpomp zoals meegeleverd in de DryCASE gedaan en wordt de lucht uit de DryCASE gezogen. Hierdoor ontstaat er een vaccuüm. Na twaalf uur wordt gekeken of er inderdaad geen lucht in de DryCASE is gekomen. Indien er toch lucht in een DryCASE is gekomen, zal deze ook weggegooid worden. Alleen DryCASE's die beide testen goed doorstaan zullen verkocht worden.LET OP: Afnemer dient voor gebruik van Drycase de gebruiksaanwijzing van het product te raadplegen en Drycase conform deze gebruiksaanwijzing te gebruiken. aquatoy.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van water- en/andere soorten schade, ontstaan door (oneigenlijk) gebruik van Drycase.

Indien de DryCASE goed gebruikt wordt blijft de apparatuur droog. Volg de aanwijzingen bij het product en controleer altijd goed of het vacuum behouden blijft, zo weet je dat de hoes waterdicht is en klaar voor gebruik!


Schrijf een recensie

alsjeblieft Log in of registreren beoordelen

Drycase telefoon hoesje

  • Merk: Apple
  • Productcode: DC-PHONE
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €39.95
  • €25.00

  • Ex Belasting: €20.66

Tags: Drycase telefoon hoesje